Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Så här jobbar vi

Vi bygger din elbil från grunden

Vår arbetsmodell är väldigt enkel: Det enda som är standard hos oss är att vi alltid strävar efter att ha ett öppet och nära samarbete med våra kunder.

Vi fungerar som generalagent i Norden för flera utvalda varumärken och ansvarar själva för alla led från utveckling och försäljning till service och eftermarknad. Eftersom vi, tillsammans med våra levertantörer, bygger våra bilar från grunden kan vi utveckla och anpassa varje fordon efter kundens specifika behov. Berätta för oss hur du vill använda ditt fordon så återkommer vi med ett förslag på utrustningsalternativ, som matchar dina önskemål.

Att utgå från en färdig grund och erbjuda olika påbyggnader tycker vi är ett klokt arbetssätt. Därmed slipper du betala dyra utvecklingskostnader för specialmodeller, vilket naturligtvis påverkar prisbilden i positiv riktning. Du betalar bara för det du har användning för, ingenting annat.

Vårt sätt att tänka och bygga elbilar från grunden har gjort succé. Och en sak är säker: vi kommer att fortsätta att arbeta på samma sätt!

Nyhetsbrev från oss?
Se till att alltid få de senaste nyheterna från oss!