Melex elfordon

Melex elfordon, arbetsfordon gjorda för användning

Sedan 1991 har Nomaco AB i Halmstad försett professionella användare med smidiga och pålitliga elektriska arbetsfordon.Nomaco AB är skandinavisk generalagent för Melex. Vi har sedan 1991 ett mycket tätt samarbete med tillverkaren i Polen. Detta ger dig som kund ett fordon utvecklat för nordiska förhållanden och anpassat efter dina specifika önskemål. På vårt lager i Halmstad har vi samlat massor av erfarenhet samt reservdelar till alla de tusentals fordon vi sålt genom åren. Vi kundanpassar din Melex för dina behov och kan lova dig hög kompetens, snabba leveranser och ett trevligt bemötande.

Nära relation sedan 1981

Nomaco och Melex har en mycket nära relation ända sedan 1981. Nomaco är den generalagent som isärklass säljer flest elektriska arbetsfordon. Detta tillsammans med närheten till Polen gör att Nomaco är synnerligen involverad i utvecklingen av Melex elbilar. Våra tekniker rådfrågas kontinuerligt av fabriken för att säkersälla att bilarna blir helt anpassade efter vårt nordiska klimat och uppfyller våra högt ställda kvalitets- och säkerhetskrav.

Melex 4-serie fantastisk vändradie och extra låg lasthöjd. Ett öppet, smidigt, praktiskt och enkelt arbetsfordon för de som inte behöver en uppvärmd hytt. Finns i två chassilängder med lastkapacitet på 250 – 500 kg.

Melex 3-serieEn trotjänare som bara blir bättre. En produkt som du kan känna dig trygg med och som är driftsäker. Registrerad som Motorredskap klass 2, får du ett smidigt och billigt ägande. Ingen vägtrafikskatt, ingen årlig besiktning, låg försäkringspremie och får framföras i trafik med AM-körkort eller B. Med tre olika chassilängder, en mängd olika flak- och skåp lösningar och med lastkapacitet på upp till 1 ton!

Melex N.50 – Den första N1 klassade el-bilen från Melex. Lite bredare hytt ger bättre plats och dessutom nu med en toppfart på 55 km/h. N.50 registreras som lätt lastbil (N1) och får köras med B-körkort. Nya melex N.50 är krocktestad och har en hög säkerhetsnivå. Samma höga Melex kvalitet och upp till 1 ton lastkapacitet. WLTP räckvidd på 73 km på en laddning.

Melex N-50

Helt NYA uppdaterade Melex N-50 Efter nästan 10 år är det dags för en rejäl uppdatering och facelift av succén Melex 3-serie. Den nya versionen har kvar alla de egenskaper som gjort den till ett så omtyckt arbetsfordon, men är dessutom förbättrad på en hel rad punkter. Bättre och kraftfullare design Starkare motorer Ännu bättre ... Läs mer

Melex 400 serien

Helt NYA uppdaterade Melex 400 Efter nästan 10 år är det dags för en rejäl uppdatering och facelift av succén Melex 3-serie. Den nya versionen har kvar alla de egenskaper som gjort den till ett så omtyckt arbetsfordon, men är dessutom förbättrad på en hel rad punkter. Bättre och kraftfullare design Starkare motorer Ännu bättre ... Läs mer

Melex 3-serie Facelift

Helt NYA uppdaterade Melex 3-serie Efter nästan 10 år är det dags för en rejäl uppdatering och facelift av succén Melex 3-serie. Den nya versionen har kvar alla de egenskaper som gjort den till ett så omtyckt arbetsfordon, men är dessutom förbättrad på en hel rad punkter. Bättre och kraftfullare design Starkare motorer Ännu bättre ... Läs mer